تصویربرداری تایم لپس با موبایل

تصویربرداری تایم لپس با موبایل

تایم لپس چیست؟

تایم لپس لغتی انگلیسی به معنای گذر زمان است. در حقیقت به تصویر کشیدن گذر زمان با سرعت زیاد را تایم لپس میگویند.

تصویربرداری تایم لپس با موبایل

تصویربرداری تایم لپس یا همان زمان گریز ، تکنیکی جذاب و بسیار کاربردی برای فیلمبرداری و خلق تصاویر با سرعت بالا است.

از این روش فیلمبرداری اغلب برای ضبط تصاویری که با سپری شدن مدت زمانی طولانی شکل میگیرند، استفاده میشود.

امروزه با گسترش تکنولوژی و استفاده از گوشی های هوشمند، فیلمبرداری به ساده ترین روش و بالاترین کیفیت امکان پذیر است.

کافیست تا با مدهای مختلف فیلمبرداری با موبایل مانند تصویربردای ماکرو آشنا باشید تا بتوانید جذاب ترین تصاویر را متناسب با حرفه خود خلق کنید.

همچنین نورپردازی حرفه ای در بالابردن کیفیت تصاویر تایم لپس بسیار تأثیر گذار است.بنابراین با کاربرد نورهای نرم و تند در فیلمبرداری با موبایل متناسب با نوع محصول یا خدمات خود به تصاویر خود جلوه زیبایی ببخشید.

در ویدیوی زیر که توسط تیم تیزرباما تولید شده است، به زبان ساده کاربرد تصویربرداری تایم لپس در یکی از کسب و کارهای پر مخاطب نشان داده شده است.

 

 

تفاوت تایم لپس و اسلوموشن

Time Lapse یکی از مدهای فیلمبرداری در گوشی موبایل است که نقطه مقابل Slowmotion است. در تصویربرداری اسلوموشن ، تصاویر و حرکات به آهستگی نمایش داده میشوند. در صورتی که در تایم لپس تصاویر با سرعتی بالاتر از حالت عادی ضبط و پخش میشوند.

کاربرد تایم لپس

از موارد کاربرد تایم لپس میتوان به ثبت مراحل رشد یک گیاه ، حرکت زیبای ابرها و یا دیدن منظره بی نظیر طلوع و غروب خورشید اشاره کرد.

همچنین میتوان عبور و مرور مردم و ماشین ها و در واقع گذراندن یک شبانه روز از طول عمر بشر را در قالب یک ویدیوی کوتاه نظاره گر بود.

 

تصویربرداری تایم لپس با موبایل

 

تصویربرداری تایم لپس یک روش مفید برای کسب و کارها و تولید محتوا با موبایل است که امکان ثبت سلسله مراتب یک فرآیند یا رویداد را در طول زمان فراهم می کند.

این روش به شرکت ها امکان می دهد تا به قصد نمایش برخی از فعالیت ها یا تولید محصولات خود ، از نمایش تغییرات زمانی و پیشرفت های شگرفی که به دست آورده اند استفاده کنند.

برخی از کاربردهای اصلی تصویربرداری تایم لپس عبارتند از:

1. تبلیغات و بازاریابی: تایم لپس می تواند یک ابزار قدرتمند برای تبلیغات و بازاریابی باشد. با ساخت ویدئویی با یک فرآیند طولانی یا تولید محصول، شرکت ها می توانند نشان دهنده ارائه روایتی مختصر و جذاب از کارخود شوند و توانایی هایشان را به مشتریان نشان دهند.

2. آموزش حضوری و آنلاین: تصویربرداری تایم لپس می تواند برای ثبت فرآیندها و روش های کاری در یک آموزش حضوری و آنلاین مفید باشد. این امکان را فراهم می کند که تمام جزئیات و مراحل برای دانشجویان قابل مشاهده باشد و به فراگیران کمک می کند تا به تسلط بیشتری بر روی مطالب و مهارت های آموزش برسند.

3. رویدادها و مراسم: تایم لپس می تواند برای ثبت و نمایش رویدادها و مراسم های ویژه استفاده شود. با ثبت فرآیند وقوع رویداد، شما می توانید یک ویدئوی زمانبندی شده از همه جزئیات مهم رویداد خود ایجاد کنید.

4. تولید محتوا در رسانه های اجتماعی: تایم لپس می تواند محتوای جذابی را برای شبکه های اجتماعی ایجاد کند. از طریق ذخیره ویدئویی تایم لپس، می توانید به روایت یک داستان مرتبط با تجربه خوبی بپردازید و محتوای منحصر به فرد و جالبی ایجاد کنید که مخاطبان را جذب کند.

5. تحقیق و توسعه: تصویربرداری تایم لپس می تواند در فرآیند تحقیق و توسعه بسیار مفید باشد. با ضبط فعالیت ها و آزمایش های مختلف، می توانید تغییرات و پیشرفت های مختلف را بررسی کنید و بر اساس آنها تغییرات لازم را برای بهبود روند کار ایجاد کنید.

اما اگر بخواهیم به تایم لپس به عنوان یک تکنیک کاربردی و پرسود نگاه کنیم ، امروزه بسیاری از کسب و کارها نیازمند استفاده از این روش فیلمبرداری برای ساخت تیزرهای تبلیغاتی هستند که منجر به جذب مخاطب بیشتر و در نتیجه درآمد بیشتر میشود.

فرض کنید که یک Makeup Artist میخواهد فرآیند چند ساعته میکاپ عروس را برای مخاطبان خود به نمایش بگذارد.

در حالت عادی ضبط و تماشای چنین ویدیویی چندین ساعت زمان میبرد و این کار از حوصله مخاطب خارج است. اما با استفاده از فیلمبرداری تایم لپس این مشکل به راحتی حل میشود.

برای ضبط تصاویر Time Lapse ابتدا میبایست انتخاب بکگراند و لوکیشن مناسبی داشته باشید. سپس گوشی خود را روی سه پایه ، ثابت و بدون حرکت قرار دهید.

با رفتن به اپلیکیشن Camera و انتخاب مد تصویربرداری Time-Lapse ، محصول را با ترکیب بندی و استفاده از نقاط طلایی در جای مناسبی در کادر دوربین موبایل قرار دهید. پس از آن دکمه Record را فشرده و شروع به فیلمبرداری تایم لپس کنید.

پس از پایان فرآیند چند ساعته کاری که انجام میدهید ، روی همان دکمه دوباره کلیک کنید و ضبط فیلم را متوقف کنید. سپس روند پردازش فیلم به طور خودکار صورت گرفته و پس از چند ثانیه فیلمی کوتاه و چند دقیقه ای از کل فرآیند تحویل میگیرید که بسیار هیجان انگیز است!

 

گوشی باتو – تیزر باما

مقالات مرتبط

فهرست