تصویربرداری اسلوموشن با موبایل

تصویربرداری اسلوموشن با موبایل

تصویربرداری اسلوموشن با موبایل

با پیشرفت چشمگیر دوربین موبایل، مدهای تصویربرداری مختلفی مانند تایم لپس، اسلوموشن و ماکرو پدید آمد که قابلیت های شگفت انگیزی داردند. یکی از جذاب ترین و باحال ترین قسمت های فیلمبرداری و تولید محتوا با موبایل، تصویربرداری اسلوموشن است. استفاده از این مد تصویربرداری ، باعث خلق صحنه های دراماتیک و رویایی در زمینه های مختلف میشود.

اسلوموشن چیست؟

اسلوموشن (Slowmotion) همانطور که در ویکی پدیا نیز به آن اشاره شده است در لغت به معنای حرکت آهسته یا کندنمایی است و در دنیای هنر به افکتی در فیلمسازی گفته میشود که باعث میشود زمان کندتر شود و حرکت ها آهسته گردند.

در ویدیوی زیر که توسط تیم تیزرباما تهیه شده است به زبان ساده و بصورت کاملا کاربردی و عملی تصویربرداری اسلوموشن با موبایل توضیح داده شده است.

 

در گذشته از صحنه های اسلوموشن تنها در فیلم های سینمایی و سریال ها استفاده میشد. اما به مرور زمان اسلوموشن راهش را به صنعت تبلیغات و به خصوص به تیزرهای تبلیغاتی باز کرد. امروزه شاهد استفاده از این مد تصویربرداری برای ساخت تیزرهای تبلیغاتی با موبایل هستیم.

در تصاویر اسلوموشن برخلاف تصویربرداری تایم لپس از زمان جلو هستید و میتوانید تصاویری را خلق کنید که در حالت عادی امکان آن وجود ندارد. تصاویر اسلوموشن صنعت سرگرمی و تبلیغات را قبضه کرده است. از ثبت لحظات هیجان انگیز و نفسگیر مسابقات ورزشی گرفته تا ویدیوهایی که در شبکه های اجتماعی دست به دست میشوند.

 

تصویربرداری اسلوموشن با موبایل

 

مزایای کاربرد فیلمبرداری اسلوموشن با موبایل

  • ایجاد جذابیت
  • بررسی دقیق تر نما
  • نمایش جزئیات بیشتر
  • ایجاد تفاوت میان دو نما
  • استفاده در مسابقات و فعالیت های ورزشی
  • نمایش پدیده های طبیعی مانند قطرات باران یا حرکات حیوانات
  • برای به تصویر کشیدن یک لحظه کلیدی که معمولا به عنوان تکرار صحنه انجام میشود.

یکی از مزیت هایی که در استفاده از مد اسلوموشن وجود دارد این است که باعث میشود لرزش دست کمتر احساس شود. این موضوع زمانی که گیمبال (Gimbal) یا استابلایزر (Stabilizer) در دسترس نیست میتواند به شما کمک کند.

زمانی که تصویربرداری اسلوموشن را با نور غیر حرفه ای یعنی نور طبیعی یا نور خورشید انجام دهید با پدیده ای به نام فلیکر (flicker) یا پرپر زدن نور مواجه میشوید.

در چنین مواقعی تصور نکنید گوشی موبایل شما خراب است یا تنظیمات آن مشکل دارد. برای جلوگیری از این اتفاق و نورپردازی حرفه ای کافیست از نورهای حرفه ای و تخصصی تصویربرداری که فلیکر ندارند مانند نورهای RGB و فیلترهای رنگی استفاده کنید.

همچنین میتوانید از نورهای نرم یا تند برای نوردهی حرفه ای متناسب با نوع محصول و نمایش ویژگی و کارایی آن استفاده کنید. برای کسب دانش بیشتر میتوانید مقاله آموزشی کاربرد نورهای نرم و تند در فیلمبرداری با موبایل را مطالعه کنید.

برای تصویربرداری اسلوموشن با موبایل ابتدا باید انتخاب بکگراند و لوکیشن مناسبی برای محصول یا خدمات خود داشته باشیم. سپس وارد اپلیکیشن Camera شده و گزینه Slowmotion را انتخاب کرده و با در نظر گرفتن قوانین ترکیب بندی و استفاده از نقاط طلایی ، سوژه را در مکان مناسبی در کادر موبایل قرار داده و شروع به ضبط تصویر میکنیم. قطعا تصویری که در این حالت ضبط میشود بسیار دیدنی و هنری است!

گوشی باتو – تیزر باما

مقالات مرتبط

فهرست